Jag har arbetat sedan 2004 som präst i Svenska kyrkan i Stockholms stift samt i en franskspråkig luthersk kyrka i Lyon.  2018 lämnade jag efter tio år min tjänst som församlingspräst i Värmdö församling för att ägna mig åt både kroppen och själen efter utbildning på Axelssons. I min ungdom gick jag på folkhögskola i Norge och seglade råsegelbåtar. Jag gick även på konstskola på Irland. Redan då fanns mitt intresse för odling och trädgård.

Från och med januari 2020 finns min verksamhet på Beatedals gård på Ingarö. Här erbjuder jag zonterapi, handledning, livsutvecklande samtal och ansikts/nack/axel/ryggmassage. Jag skräddarsyr behandlingar för att passa just dig. Hit kan du också komma för på trädgårdsterapi eller trädgårdsträffar för att få kunskap och inspiration.

Som präst arbetar jag fortfarande på förfrågan efter samråd med kyrkoherden i den församling där jag blir tillfrågad. De senaste tre åren har jag haft många uppdrag i Saltsjöbadens församling, men även i Gustavsberg/ Ingarö, Nacka och Värmdö.

Välkommen för samtal och kur.

/Kristina

Tims dop i Värmdö kyrka