Nu har jag hunnit fylla 50 och gift mig med Mario, som jag träffade 2016. Innan jag utbildade mig till präst var hantverk och friluftsliv min stora passion. Jag prästvigdes 2004 för Svenska kyrkan i Stockholms stift och arbetade under flertalet av mina år som församlingspräst på Värmdö, med avbrott för tjänst i en franskspråkig luthersk kyrka i Lyon 2009-2010.

2017 startade jag efter utbildning på Axelssons mitt företag med inriktning på verksamhet för både kropp och själ. Från början erbjöd jag främst nagelbehandlingar och ekologisk ansiktsvård, sedan alltmer massage och zonterapi.

Trädgårdskunnandet har jag tillägnat mig helt genom att pröva och åter pröva mig fram, läsa allt jag kommit över och som fångat mitt intresse i ämnet och framför allt bejakat min nyfikenhet och lust att lära mig något helt nytt i denna fas av livet.

Som präst arbetar jag fortfarande på förfrågan efter samråd med kyrkoherden i den församling där jag blir tillfrågad. De senaste åren har jag haft många uppdrag i Saltsjöbadens församling, men även i Gustavsberg, Ingarö, Nacka, Värmdö, Djurö och Skarpnäcks församlingar.

Välkommen för samtal, kur & trädgårdsinspiration!

/Kristina

Beatedal augusti 2022